Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Praha » okres Praha hl.m. » hotel, hostel » Corinthia Hotel Praha - Praha 4 (hotel)

Corinthia Hotel Praha - Praha 4 (hotel) [2967]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Corinthia Towers Hotel stojí nad nuselským údolím v místě s krásným výhledem na město a především na jeho historickou část. Hotel je vzdálený jen 2 stanice metrem od centra města a sousedí s Pražským kongresovým centrem. Jde o jeden z nejlépe vybavených pražských hotelů ideální pro obchodníky díky vynikajícímu business a konferenčnímu zázemí. Pro návštěvníky vyhledávající kulturu a pamětihodnosti Prahy je tento hotel doporučován pro svou polohu, prvotřídní služby a dokonalé zázemí.

Nabízíme ubytování v 544 luxusně vybavených pokojích na 24 podlažích: 28 Business pokojů, 62 Executive pokojů, 16 Junior Suites, 6 Superior Suites, 6 Business Suites, 8 Executive Suites a Presidential Suite. Všechny pokoje jsou klimatizovány a opatřeny kouřovými detektory, 337 je vybaveno vysokorychlostním internetovým připojením.

Pokoje Superior
K vybavení pokojů patří rádio, hodiny s možností nastavení doby buzení, sejf, minibar, telefonní přístroj s přímou volbou a datovou přípojkou pro počítač (konektor RJ11), součástí telefonního systému je hlasová schránka. Koupelna je vybavena vysoušečem vlasů. Interaktivní televizní systém umožňuje buzení, kontrolu aktuálního stavu hotelového účtu, sledování několika pozemních a řady satelitních stanic a Pay TV. Většina pokojů je vybavena přípojkou na rychlý Internet (konektor RJ45).

Pokoje Business
Pokoje typu Business se nacházejí v 16. patře hotelu. K vybavení pokojů patří rádio, hodiny s možností nastavení doby buzení, sejf, minibar, telefonní přístroj s přímou volbou a datovou přípojkou pro počítač (konektor RJ11), součástí telefonního systému je hlasová schránka. V pokoji je dále župan, žehlič kalhot a v koupelně vysoušeč vlasů. Interaktivní televizní systém umožňuje buzení, kontrolu aktuálního stavu hotelového účtu, sledování několika pozemních a řady satelitních stanic a Pay TV. Na vyžádání lze na Business Centre pronajmout fax, počítač nebo tiskárnu.

Pokoje Executive
The Executive Floors - 21., 22. a 23. patro - jsou komfortně zařízeny s ohledem na vysoké nároky hostů na ubytování a při obchodních jednáních. K vybavení pokojů patří rádio, hodiny s možností nastavení doby buzení, sejf, minibar, dvoulinkový telefonní přístroj s přímou volbou a datovou přípojkou pro počítač (konektor RJ11), součástí telefonního systému je hlasová schránka. V pokoji je dále župan a pantofle, žehlič kalhot a v koupelně kvalitní vysoušeč vlasů. Interaktivní televizní systém umožňuje buzení, kontrolu aktuálního stavu hotelového účtu, sledování několika pozemních a řady satelitních stanic a Pay TV. Na vyžádání lze na Business Centre pronajmout fax, počítač nebo tiskárnu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)