Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Liberecký kraj » okres Semily » ubytování v soukromí » Privat Petr - Benecko (ubytování v soukromí)

Privat Petr - Benecko (ubytování v soukromí) [29491]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Ceník | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)


Vítejte, Privát Petr se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonoš, v rekreačním středisku Benecko. Tato malebná obec leží na úpatí kopce Žalý, nabízí jedinečný výhled na Krkonoše i do kraje.

Služby, které Benecko nabízí uspokojí i ty nejnáročnější rekreanty. V blízkosti privátu jsou lyžařské vleky, včetně osvětlených a uměle zasněžovaných svahů, pro začátečníky i pokročilé lyžaře. K dispozici je několik lyžařských a snowboardových škol, půjčoven sportovních potřeb a dalších sportovních zařízení (snowtubing, bowling, golf, atd.).

Turistické a závodní běžecké tratě v okolí Benecka navazují na upravené trasy celých Krkonoš. V létě je možno podnikat výlety, využít velké množství dobře značených turistických a cykloturistických tras či cyklobusů, zahrát si tenis, volejbal či fotbal. Romantickým duším je určena vyjížďka na koních, saních či procházka po okolí s nádhernými výhledy na hory.

Příjemným zakončením dne je posezení u ohně spojené s grilováním, ochutnávkou krkonošských specialit v některé z mnoha místních restaurací či návštěva herny nebo diskotéky. Nechybí ani obchody, pošta, kadeřnictví, kosmetika atd.

Ubytování:

Privát Petr najdete v klidné části obce v blízkosti centra. Je celoročně přístupný s parkováním u domu. Nabízí pěkné prostředí pro celoroční dovolenou. Ubytovat se můžete v apartmánu a dále v samostatných 2-4 lůžkových pokojích, celková kapacita 14 lůžek.

Apartmán má vlastní vchod, 2 pokoje (4 lůžkový a 2 lůžkový), sociální zařízení (WC, sprcha, vana), vybavenou kuchyňku (vařič, lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí), jídelnu s TV/SAT.

Samostatné pokoje (2-4 lůžkové) mají vlastní sociální zařízení (WC, sprcha) a TV/SAT. Čtyřlůžkový pokoj má navíc balkon s krásným výhledem na hory. K dispozici je společná vybavená kuchyňka (vařič, lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí).

Pro všechmy je též k dispozici zahrada, poskytující bezpečný prostor pro klidný odpočinek (venkovní posezení s možností táboráku, grilování) i dětské hry (houpačka, pískoviště, dětský domeček, menší bazén).

Pro zájemce také provádíme vyjížďky na saních a svezení dětí na našich koních.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)