Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Frýdek-Místek » lyžařský vlek, snowpark » Ski areál Opálená - Pstruží (skiareál)

Ski areál Opálená - Pstruží (skiareál) [29304]




Ski areál Opálená v nadmořské výšce 560 – 670 m.n.m se nachází na severovýchodním svahu Ondřejníku s nejvyšším vrcholem Skalka 964 m.n.m. Areál je umístěn v malebné krajině Beskyd, kde spolu sdílí hranice dvě podhorské obce Pstruží a Čeladná. Vzdálenost 2 km je přibližně stejná od centra obce Pstruží i Čeladné.

Dopravní dostupnost je možná autem i vlakem. Nejbližší žel stanice Čeladná je vzdálená 1600 m. Přístupová cesta je z Čeladné směr nádraží.

Ski areál nabízí kromě zimního využití také letní aktivity.Připraveny pro Vás jsou koloběžky a terénní buginy. Jízda po čtyř kilometrové trase vedoucí příjemným lesním prostředím s jedinečnými výhledy na okolí je skutečným zážitkem pro celou rodinu. Půjčovna bugin je v okolí ojedinělá, zaručena zábava a bezpečnost, bezpečnější než čtyřkolky díky ochrannému rámu, tříbodovému pásu a přilbě.

Po adrenalinovém sjezdu koloběžkou ze svahu, nebo pohodové jízdě lesní cestou se můžete najíst, napít a uvolnit ve stylové hospůdce. Hospůdka je umístěna uprostřed areálu, nabízí krásný výhled na okolí i na celý areál.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)