Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Kemp Keramika - Líšťany (camp) [29141]




Kemp Keramika o rozloze 20.000 m2 leží v hezkém prostředí na břehu Hracholuské přehrady, asi 15km západně od Plzně. Tento klidný kemp Vám nabízí kvalitní ubytování ve 20 chatkách (WC a kuchyňka) i ve vlastních stanech s oploceným areálem, kde je možné parkovat autem a je zde také zázemí pro obytné přívěsy a karavany vč. elektrické přípojky. Vhodné pro milovníky vodních sportů, rybáře, houbaře, rekreanty či turisty a zároveň pro všechny, kteří vyhledávají nové zážitky.

Kemp nabízí také místo pro podniková školení, svatby, letní tábory, soustředění, večírky, klubové srazy apod.. Spolupráce a připravenost na těchto akcích dle domluvy.

I mimo hlavní sezónu je zde téměř každý víkend akce s konkrétním zaměřením (viz. plánované akce) jako např. vítání předsezony oslavou Májky, pořádání dětského dne, turistických pochodů popř. závod „Keramický muž“  (alias železný muž – iron man) ve formě triatlonu, kdy je program vždy bohatě doprovázen soutěžemi a hudebním programem.

Součástí areálu kempu je restaurace „U žíznivé čáry“ a  kiosek „U letního medvěda“ které jsou společně připraveny vyjít Vám maximálně vstříc,  společenská místnost, minigolf, víceúčelové hřiště, kulečník, stolní tenis, šipky, půjčovna loděk a mnoho dalšího vyžití.

V hlavní budově jsou sprchy s teplou vodou.

V tomto kempu se nachází základna a zázemí vodní záchranné služby, z čehož plyne možnost veškerého zdravotnického zajištění jakýchkoli akcí a bezpečnost areálu kempu jako takového spojeného s možnou okamžitou možností první pomoci.

Součástí pláže je přístaviště parníku se slevou pro všechny ubytované hosty.

Prostorů pro stany je několik…jak v horní části kempu tak ve střední  i spodní. V okrajové části kempu je prostor i pro ucelený stanový tábor (cca 15 velkých stanů pro 4 osoby s provozním placem mezi stany) např. jako letní  dětský tábor apod.
Momentální kapacita elektrických přípojek pro karavany je 10. V nejbližší době budeme tento počet z důvodu poptávky navyšovat.

Nabízíme i ubytování v chatkách!


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)