Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Chorvatsko » okres * Chorvatsko » camp, rekreační areál, tábořiš » Autokemp Boban - Živogošče-Chorvatsko (kemp)

Autokemp Boban - Živogošče-Chorvatsko (kemp) [29077]




Vítáme Vás v campu Boban, kde spojení přírody, čerstvého vzduchu a čistého moře vytváři jedno od nejlepších míst Makarské riviery.

Camp Boban se nachází 26 km jižně od Makarske. Umístěn je v hustém borovém lese hned vedle překrásné plaže "Dole", na samé hranici mezi místy Živogošče a Drvenik.

V campu je 30 míst ke kampování společně s pohostinstvím "Bili kuk" (jídlo a nápoje).

Máme srdečné a odborné pracovníky, kteří Vám pomohou s potřebnými informacemi a mohou Vám i poradit jak si můžete užit aktivní dovolenou.

Mírné podnebí, blízkost pohoří Biokova, ale také nedalekých ostrovů je ideální příležitostí zkusit jinou dovolenou. Přístav pro trajekt je 4 km daleko v sousedním místě Drvenik a též máte příležitost odejít do hor. Blízko campu začínají značky pro horolezce, které vedou na pohoří Biokovo.

V campu si můžete rezervovat některé sportovní činnosti - vodní sporty, tenis a také výlety na blízké ostrovy. Výletní místa jako Dubrovnik, Split, Mostar a Medjugorje jsou vzdáleny jen pár hodin jízdy automobilem.

Organizujeme i oslavy pro větší skupiny a jednou týdně máme rybařský večer s dalmatinskou hudbou a jsou tu pro Vás speciálně připravená rybí jídla.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)