Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » restaurace, hostinec » Ristorante Pizzeria Ambiente - Šumperk (restaurace)

Ristorante Pizzeria Ambiente - Šumperk (restaurace) [28736]



Pizzerie nabízí 60 míst uvnitř a 40 míst na letní zahrádce.Naše pizzy připravujeme v peci na dřevo mimo pizzy nabízíme saláty, kuřecí a vepřové maso a steaky z hovězí svíčkové. Nabízíme též 4 druhy těstovin v několika variantách.

ROZVOZ PO ŠUMPERKU ZDARMA

V prostoru restaurace je k dispozci WiFi připojení k Internetu. Pokud Váš notebook či kapesní počítač WiFi podporuje, je jeho kvalitní připojení k Internetu otázkou chvilky.Pizzerie Ambiente má otevřeno každý den od 11 hodin do 22:00 hodin. V pátek a sobotu je otvírací doba prodloužena až do 24:00 hodin.

POZOR NOVINKA
Máte málo času na oběd ?

Zavolejte nám v pracovní dny mezi 9 - 10 hodinou, objednejte si MENU nebo jídlo z jídelního lístku a my Vám ho dovezeme.

Objednávky přijímáme pouze v daný čas (9-10 hod) a rozvoz se provádí mezi 11 - 12 hodinou.

Objednávky přijímáme na tel: 583 222 777 nebo 602 602 455

Dále Vám nabízíme během celého dne možnost rozvozu našeho sortimentu zaměřeného na italskou kuchyni (pizzy, těstoviny, steaky, ryby, saláty a dezerty). Pokud si chcete vychutnat kvalitní jídla z pohodlí svého domova, nebo jste na pracovišti, nabízíme rozvoz po Šumperku zcela zdarma. K jídlu budou přiúčtovány pouze obaly jako jsou krabice na pizzu/menubox 7,- Kč. ¨

Naši řidiči Vám jídlo dovezou až před dům nebo pracoviště, v čase přibližně do 1 hodiny od přijetí objednávky. Prosíme, aby jste brali na zřetel, že vše pro Vás připravujeme z čerstvých surovin, a proto příprava zabere nějaký čas, taktéž doprava.

 

 

 

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)