Přihlásit
Mobilní verze s GPS
» okres všechny regiony » restaurace, hostinec » Minipivovar U Rytíře Lochoty - Plzeň 1 (restaurace, minipivovar)

Minipivovar U Rytíře Lochoty - Plzeň 1 (restaurace, minipivovar) [28657]



Minipivovar

Minipivovar U Rytíře Lochoty vaří nepasterizovaný a jemně filtrovaný polotmavý ležák dle technologického postupu a zásad, které jsou shodné s postupy uplatněnými v plzeňských domech, kterým král Václav II. ve 13 století udělil právo várečné. V minipivovaru má výroba piva tradici již od roku 2001.

Specialitou našeho minipivovaru je polotmavý ležák v jakosti 11° vyráběný se zásadou dodržení kvality a potřebné délky zrání. Výsadou našeho piva je jakost neodvislá na množství. Bez žádných chemických příměsí tak prodáváme kvasnicový ležák, který je nejen pivem, ale také lékem díky obsahu řady vitamínů a minerálů.

Restaurace

Restaurace U Rytíře Lochoty v originálním stylu rytířských zásad a jedinečnou výmalbou akademického malíře Miloslava Čecha se nachází na Karlovarské třídě v Plzni. Restaurace je situovaná v unikátní budově v bezprostřední blízkosti městské hromadné dopravy. Naší specialitou je polotmavý ležák z vlastního minipivovaru, který si můžete vychutnat i v naší zahradní restauraci s kapacitou až 80 osob a kamennou pecí, ve které jsou v letních měsících připravovány speciální pokrmy. Nabídka jídelrestaurace U Rytíře Lochoty obsahuje české a místní speciality, ale současně také oblíbená jídla z oblasti mezinárodní kuchyně, které připravuje náš šéfkuchař Peter Halák.

Prostory restaurace jsou rozděleny na dvě části. Větší přední část je nekuřácká a v zadní části restaurace je kouření povoleno.

V salonku pro 50 osob s volným předsálím zajišťujeme služby, jako jsou pořádání svateb, podnikových akcí či soukromých akcí na základě požadavků a přání zákazníka. Profesionální služby a milý personál vytvoří z Vaší návštěvy jedinečný zážitek.

Přijďte ochutnat speciality naší kuchyně.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)