Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Kladno » restaurace, hostinec » Restaurace Kožova hora - Pletený Újezd (restaurace)

Restaurace Kožova hora - Pletený Újezd (restaurace) [28579]



Jako jediná na Kladně se může chlubit prioritou vlastní rozhledny s nadmořskou výškou 456 m nad mořem.

Naleznete zde široký výběr minutkové kuchyně, salátů, zmrzlinových pohárů a dezertů. Můžete zde ochutnat moravská i zahraniční vína (odrůdová,archivní). 

Jistě uvítáte klidné prostředí vhodné k oslavě svatby, narozenin, různých společenských akcí nebo jen k přátelskému posezení. K tomu je Vám k dispozici sál s počtem 60 míst, 2 samostatné salónky (18 a 26 míst). V letní sezoně je velice příjemné posezení na venkovní terase s výhledem do krásné přírody. Pro cyklisty je zde otevřen i venkovní stánek s rychlým občerstvením.

Parkování: vlastní parkoviště

Možnost objednat jídlo sebou

Stravenky: Sodexho Pass, Ticket Restaurant

Co můžete spatřit v dnešní době z naší rozhledny? Severně průmyslovou oblast Kladna a v pozadí nejznámější českou horu Říp a ještě na horizontu za ní kuželovité vrchy Českého středohoří, na východě dohlédnete až do Prahy a na Říčansko. Podíváte-li se jižním směrem, zahlédnete Brdy i Křivoklátsko. Bez zajímavosti není ani pohled na blízké malé letiště, kde dnes můžete sledovat čilý letecký provoz nejen ultralehkých letadel, ale i opravdových strojů patřících zdejší letecké škole.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)