Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Trutnov » chata, chalupa » Horská chata Portášky - Velká Úpa (chata)

Horská chata Portášky - Velká Úpa (chata) [28522]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Horská chata Portášky se nachází v nádherném prostředí Krkonošského národního parku, v jeho 2. zóně, kde narušení přírody je ještě minimální. Chata je postavena na vrcholu svahu nad Velkou Úpou v nadmořské výšce 1050 m/m. uprostřed nejznámější pěší trasy z Velké Úpy na nejvyšší horu ČR Sněžku 1602 m/m. a na konečné horní stanici sedačkové lanovky z Velké Úpy. Portášky mají celoroční provoz a je zde možnost pobytů v létě i v zimě. Pro lyžaře, turisty, cykloturisty, rodiny s dětmi, ozdravné pobyty dětí i dospělých na čistém vysokohorském vzduchu. Možnost pořádání společenských a firemních akcí, večírků a narozeninových oslav, zahradní párty.
Ubytování:
Ubytujeme Vás v nově zrekonstruovaných pokojích nebo apartmá pro 2, 3, 4, 5, 7 a 11 hostů nebo v pokojích se společným sociálním zařízením (nově rekonstruovaným) pro 2, 3, 4, 5, 6, 9 až 14 hostů. V chatě je restaurace s barem s celodenním provozem pro 85 hostů a jídelna pro 50 hostů. 
Restaurace:
Součástí restaurace je kulečník, stolní fotbálek a šipky. Pro děti do 6-ti let je k dispozici dětský koutek, kde se děti mohou zabavit i bez rodičů. Celý prostor je pokryt signálem bezdrátové sítě WiFi.
Kuchyně nabízí široký výběr klasických českých a mezinárodních jídel, které jsou nabízeny formou polopenze, plné penze nebo výběrem z jídelního lístku. Pokud Vás neuspokojí jídelní lístek, lze připravit na Vaše přání různé druhy diet a specialit. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů včetně míchaných. Pro náročnější klientelu připravujeme na objednávku grilování a rožnění na námi speciálně sestrojených grilech. 
V prvním patře je společenská místnost pro 60 hostů s televizí, videem, pingpongovým stolem a dalšími možnostmi společenského vyžití. Před chatou je vyhlídková terasa pro 100 osob, obří trampolína, ruské kuželky, dětské pískoviště a hřiště.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)