Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Pardubice » restaurace, hostinec » Arnošt z Pardubic (restaurace)

Arnošt z Pardubic (restaurace) [28500]




Svatební hostiny a obřady jsou naší doménou. Svatba je  životní událost, na kterou se nezapomíná.Navrhujeme pojímat svatby spíše volnějším stylem. Obřad Vám můžeme po dohodě zajistit přímo na lodi. V případě pěkného počasí (máme přesné informace z blízkého letiště, nepřekvapí nás ani lokální bouřky) se koná obřad přímo v kajutě a svatební hostina na horní palubě. Menu podáváme v delších časových intervalech, jelikož se většinou v průběhu oběda pluje. Oběd trvá cca 2 hodiny. Během plavby je možno i zastavit na řece, v odpoledních hodinách využít možnost koupání. Lze se rovněž vrátit zpět a znovu vyplout večer za světel ohňostroje a hudby naší diskotéky. Na horní palubě je také taneční parket. Variant a kombinací je mnoho. Vše záleží na přání klienta a na osobní domluvě. Zajišťujeme kompletní servis včetně ubytování, odvozu aut či projížďky  ve starších vozech.

Doporučujeme: při obřadu na lodi – oběd při plavbě do Kunětic, zde zakotvíme a ženich s  nevěstou odjíždějí  historickým vozem na Kunětickou horu, kde bude připraveno fotografování.

Školní jízdy: Plavby jsou zaměřeny nejen na děti školního věku, ale taktéž na předškoláky. Jsou organizovány převážně v  dopoledních časech. V ceně jízdného u hodinových plaveb směr Srnojedy je zahrnuto pro každého pasažéra občerstvení (po dohodě s námi podáváme perník, pitíčka či zmrzlinu). Plavbu je možno ladit trochu pohádkově či soutěžně. Pro děti připravíme několik otázek souvisejících s plavbou a děti se sledováním řeky a okolí snaží otázky zodpovědět. Na  konci plavby je soutěž vyhodnocena. Nejbystřejší pasažér od nás dostane malou pozornost, většinou se jedná o konzumaci v hodnotě 250,- Kč.

V případě Vašeho přání můžeme zajistit i pohádkovou bytost , která s Vámi popluje.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)