Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Pardubice » restaurace, hostinec » Rockový klub Ponorka - Pardubice (hospoda)

Rockový klub Ponorka - Pardubice (hospoda) [28471]



Hospoda Ponorka Vám od 1. července 2015, kdy byla po rekonstrukci opět otevřena, nabízí široký sortiment alko či nealko nápojů včetně některých pochutin nejenom k pivu a pestrou paletu speciálních akcí, jako je grilování makrel či vepřové pečínky apod. 

Rockový klub Ponorka - hudební klub se zaměřením na rock a jeho četné podoby a odnože. Svou činnost zahájil v listopadu 1999 jako alternativa RC Žlutý pes, zprvu se zaměřením na blues, jazz a alternativu. Po uzavření RC Žlutý pes poté převzal i původní žlutopsovský program se snahou zachovat i primární koncepci, obnášející např. jazzové programové projekty (Wed Jazz Faktory apod.) nebo podporu mladých kapel (Multihulty Festy).

Potřeba posunout „věci dál“ přímo koresponduje s rekonstrukcí celého objektu, ve kterém se RC Ponorka nachází, a tedy i s rekonstrukcí klubu. Na dlouhý čas poslední výkřik kytarových rifů zazněl koncem září roku 2013. Nyní se však již nedočkavě připravuje k otevření, což by mělo nastat 1.9.2014. Pokud ovšem vše dobře půjde, v což nezbývá než doufat, tak jako nezbývá než doufat v to, že Ponorka neztratí své příznivce a znovu je v hojném počtu přivítá ve svých inovovaných prostorách.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)