Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Pardubice » restaurace, hostinec » Naše hospoda Myslivna - Pardubice (restaurace)

Naše hospoda Myslivna - Pardubice (restaurace) [28463]



Veškerá jídla z nabídky připravujeme výhradně z čerstvých surovin dovážených od místních farmářů. Vybrat si můžete z minutek, hotových jídel, staročeské i moderní kuchyně a domácích dezertů. Vše pak můžete zapít výtečně vychlazeným tankovým pivem. Naše hospoda je z větší části nekuřácká. Ale pokud potřebujete své tělo "obohatit" o dávku nikotinu, je pro vás vyhrazen prostor u výčepu.

V letních měsících můžete využít venkovní zahrádku, která Vám nabídne posezení a kýžený odpočinek nad půllitrem tankového piva nebo s exkluzivní výběrovou kávou Lucaffé, kterou vám v Pardubicích nabídneme jako jediní.

Společenské akce

Přiďte do Naší hospody Myslivna  oslavit rodinnou, firemní nebo jinou společenskou akci. Rádi pro vás připravíme prostory, nebo upravíme uspořádání stolů. Celková kapacita celé hospody je i se zahrádkou okolo 250 míst, takže se nemusíte bát, že vás a vaše hosty neusadíme.

Větší část hospody je nekuřácká, kuřáci mohou chodit k baru v hospodě, který se nachazí v zadní části u výčepu, kde se dá také sedět, popíjet nebo koukat na TV.

Točíme tankové pivo Staropramen.

Letní zastřešená terasa s 70 místy nabízí příjemné posezení u grilovaných specialit, steaků, salátů a jiných dobrot.

V celé hospodě je WiFi, klimatizace a velké obrazovky pro sportovní přenosy.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)