Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Pardubický kraj » okres Pardubice » restaurace, hostinec » Restarurace Plzeňka - Pardubice-Zelené Předměstí (restaurace)

Restarurace Plzeňka - Pardubice-Zelené Předměstí (restaurace) [28461]



Hospoda Plzeňka, má v Pardubicích svou dlouholetou tradici již z počátku 20. století. V roce 1997 prošla rekonstrukcí, po které se následně zařadila mezi členy klubu PUOR, exkluzivního klubu našeho nejznámějšího pivovaru.

Další důležitou etapou v její historii byla přestavba v srpnu roku 2011. Během tohoto měsíce došlo ke změně provozovatele restaurace, obnově interiéru, zprovoznění vzduchotechniky a zvětšení kapacity restaurace, která v současné době disponuje celkem cca 120ti místy k sezení.
Hostům jsou také k dispozici 2 salónky s kapacitou 25 a 40 míst, vhodné zejména pro rodinné, firemní či jiné oslavy. V letním období se návštěvníkům restaurace nabízí posezení na předzahrádce s celkovým počtem cca 50 míst.

Hlavním cílem naší restaurace je nabídka čistého a příjemného prostředí, ve kterém si hosté můžou v klidu a pohodě vychutnat výjimečné pivo společně se znamenitou českou kuchyní, připravovanou našimi kuchaři vždy z čerstvých a kvalitních surovin.

Jsme rádi, že jste si vybrali naší restauraci a věříme, že Vám dnešní den zpříjemníme.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)