Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Moravskoslezský kraj » okres Ostrava-město » restaurace, hostinec » Restaurace a bowling Nagano 98 - Ostrava-Zábřeh (restaurace)

Restaurace a bowling Nagano 98 - Ostrava-Zábřeh (restaurace) [28415]



Nagano je moderní sportovní restaurace s bowlingem kam rádi zajdou především milovníci sportu a dobré zábavy.

Máme bohatý výběr alkoholických i nealkoholických nápojů a když dostanete hlad, můžete si vybrat z široké nabídky jídel za velmi příznivé ceny. Máte také možnost pořádat u nás své firemní akce, rodinné oslavy a posezení s přáteli, které si můžete zpestřit bowlingem nebo stolním fotbálkem. Návštěvníci mohou také sledovat sportovní přenosy.

Bowling

Nabízíme Vám 4-dráhový provázkový bowling. Délka bowlingové dráhy je 16,20 metrů.

Na každé dráze může hrát až 14 hráčů. Pro lepší požitek ze hry a z důvodu menších prostorů u samotných drah doporučujeme, aby na jedné dráze hrálo maximálně 6 hráčů. Hráči mohou vytvořit družstva a soutěžit proti sobě. Při vyšším počtu hráčů je dobré rezervovat si drah více. Na požádání Vám obsluha bowlingu po odehrání her vytiskne výsledky.

Jelikož je náš bowling spíše pro společenské a zábavné účely mohou hráči používat vlastní obuv, která není znečištěna a nepoškozuje povrch drah. V případě potřeby vám můžeme zapůjčit obuv, ve které budete moci hrát.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)