Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Olomouc » restaurace, hostinec » River Dog Bar & Restaurant - Olomouc (restaurace)

River Dog Bar & Restaurant - Olomouc (restaurace) [28351]



Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci zamilujete. Kromě profesionálně vyškoleného personálu se u nás můžete těšit na široký výběr specialit a nápojů. V příjemném prostředí naší restaurace bude i pracovní oběd vždy příjemnou záležitostí a večeře s rodinou či přáteli radostným zážitkem. Uvítá Vás klidná, příjemná atmosféra a vstřícný personál s profesionálním přístupem. Na kvalitu jídla jsou u nás kladeny vysoké nároky a ke každé objednávce přistupujeme s maximální pozorností a péčí. To jsou hlavní ingredience, díky kterým se k nám budete rádi znovu a znovu vracet.


Historie:

Známý prostor v II.patře OD Timpo na tř. Svornosti 57 v Olomouci prošel v roce 2012 kompletní rekonstrukcí, na jejímž konci se zrodil nový koncept restaurace, pivního baru, vinárny či klubu, jenž dostal název River DOG bar & restaurant.
River DOG bar & restaurant je prostě místem pro každého. Ať mladí nebo již odrostlí, ať na slavnostní večeři nebo posezení u pivka s kamarády, ať místní nebo přespolní, každý tu najde to svoje.
Hlavní saloon s pódii a pivním barem doplňuje nekuřácká jídelna, šipkařská herna a VIP salonek s vlastním barem.
Otevřeno je každý den od 10:30 (v sobotu a neděli od 11:30) do 23:00 (čtvrtek, pátek, sobota minimálně do 01:00, ale většinou déle, v neděli do 22:00).
Výraznou částí celého konceptu je kuchyně, jež vychází především s poctivé české a moravské chuťi, tedy kuchyně, která si nepotřebuje pomáhat zmraženými polotovary, kořenícími směsmi či zvýrazňovači chuti.
Ať už něco malého k pivku či vínku nebo pořádný žraso si můžete vybrat buď ze stálého jídelního lístku nebo s aktuální nabídky specialit.
Kuchyně také nabízí každý den včetně sobot a nedělí nabídku poledních menu za 77,- a 87,-Kč včetně polévky a dezertu.
Možná je také samozřejmě příprava rautu či slavnostní tabule.
Na čepu najdete Hanušovice, kdy pilotní Šerák 11° je doplněn Maestrem a pivními speciály s Holby, Litovle či Zubru. Nesmíme také zapomenout na pivo nealkoholické a točenou Kofolu.
V nabídce nechybí ani 6 sudových vín od moravských vinařů a dezert si vychutnáte ve společnosti kávy Lavazza.
A co se zábavy týká, přes týden jde hlavně o tématické podvečery ve spojení s jídlem nebo pitím. V pátek se atmosféra utváří dle hostů a sobota je již tradičně vyhrazena klubové scéně, kdy se na hudebním pódiu vystřídali již amatérští zpěváci, začínající či známí hudebníci, Dj a podobně.


 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)