Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-západ » restaurace, hostinec » Hradní restaurace Dělová bašta - Okoř (restaurace)

Hradní restaurace Dělová bašta - Okoř (restaurace) [28346]



Historie restaurace Dělová Bašta se eviduje přibližně od roku 1983.Prošla rukama již několika majitelů a nyní dostává nový směr a nový kabát.

Jelikož se restaurace nachází v CHKO nemůžeme a ani nechceme měnit vzhled restaurace. Její atmosféra a vizáš je totiž nezaměnitelná. Věříme, že v naši restauraci si přijdou na své všichni.Jak milovníci okolní přírody, kteří si chtějí zpříjemnit den posezením na naši zahrádce při dobré kávě, tak i individuální zákazníci,kteří mají chuť si pochutnat na výborném jídle.

Těšíme sa na vaší návštěvu a doufáme, že se vám u nás bude líbit a rádi se k nám budete vracet.

Když se rozhodnete, že si své ANO řeknete v krásném a jedinečném prostředí hradu Okoř, tak jsme ta nejjednodušší cesta ke svatební tabuli. Mile rádi pro Vás připravíme jak tradiční menu, tak i kombinované nebo vegetariánské. Spolupracujeme se svatebním salonem "MARCIPÁN" sídlící v Lidicích, takže výzdoba je vždy na profesionální úrovni. Rádi Vám pomůžeme při sestavování svatebního menu, ale i s výzdobou. Dále Vám můžeme zajistit transport s firmou BP TRANSFER (Mercedes 1+8 osob, klimatizace). Stačí nás kontaktovat a my se postaráme o vaší svatební hostinu, aby byla k Vaší maximální spokojenosti.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)