Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Rakovník » restaurace, hostinec » Restaurace U Rozvědčíka - Nezabudice (restaurace)

Restaurace U Rozvědčíka - Nezabudice (restaurace) [28299]



V restauraci pro Vás denně připravujeme  polévky, hotová jídla, minutky a další dobroty. K pití si můžete vybrat ze 4 značek piva (řidiči jistě ocení TOČENÝ nealkoholický Radegast), točené kofoly a malinovky. Pepsi Cola, Fanta, 7UP, Tonik, sodovka a džusy samozřejmě nemohou chybět! Káva, čaj, grog a další zahřívače (třeba v podobě něčeho tvrdšího) jsou také k dostání, ať už k oslavě nebo jen tak po dobrém obědě, svačině či večeři…
Restaurace je s obsluhou, která Vás s radostí obdaří svými úsměvy, poradí ve výběru, pokud si nebudete jistí, doporučí specialitky a bude se snažit vyjít Vám co nejvíce vstříc a tak rychle, jak jen to bude možné. Opravdu vězte, není to jen fráze:

„Děláme, co je v našich silách!“

Tato lokalita je spojena se spisovatelem Otou Pavlem. Ota Pavel se narodil 2. července 1930 v Praze. Za války pobýval s rodiči na Kladensku, kde začal pracovat jako havíř. Po válce navštěvoval obchodní a jazykovou školu a po absolvování střední školy nastoupil v roce 1949 na místo sportovního redaktora v Československém rozhlase, kde působil až do roku 1956. Jako sportovní a literární redaktor pracoval i v časopisech Stadion a Československý sport. Zemřel v necelých třiačtyřiceti letech, 31. března 1973. Jeho jméno znáte buď díky krásným knihám „Jak jsem potkal ryby“ a „Smrt krásných srnců“, nebo díky jejich zdařilému filmovému zpracování. Dětství, o kterém v těchto knihách vypráví, prožil jejich autor v nádherné přírodě kolem řeky Berounky nedaleko hradu Křivoklát, kam jezdil s tatínkem, maminkou a oběma bratry.




strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)