Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mělník » restaurace, hostinec » Restaurace River - Neratovice (restaurace)

Restaurace River - Neratovice (restaurace) [28292]



Přijďte prožít kvalitní gastronomické zážitky do restaurace River, kde naleznete stylové prostředí, přívětivou obsluhu a mnoho výtečných pokrmů a nápojů.

Restaurace River je se svou celkovou vnitřní kapacitou 75 míst vhodná pro pořádání svatebních hostin, firemních i soukromých akcí, večírků a oslav. Vnitřní kapacita je rozdělena na 25 míst na restauraci, 30 míst v zimní zahradě a 25 míst v poschodí. Celková vnější kapacita činí 240 míst, z toho 30 míst na kryté terase a 30 míst na nekryté části terasy, dále 180 míst na letní zahradě se samostatným barem, pódiem, tanečním parketem a grilem, na kterém pro Vás v letních měsících připravujeme grilované dobroty. 

V letních měsících pro Vás připravujeme hudební produkce, včetně již tradičního "Letního silvestra". Informace o pořádaných akcí naleznete na těchto internetových stránkách v sekci "Kalendář akcí".

Náš personál pro Vás připravuje mnoho gastronomických zážitků, ať již pokrmů či nápojů. Pro milovníky kvalitního vína nabízíme víno Víno VALTICE.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)