Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Most » restaurace, hostinec » Budvarka - Most (restaurace)

Budvarka - Most (restaurace) [28251]



Patří již jedenáctým rokem mezi tradiční restaurace, jejíž návštěvu byste si v Mostě neměli nechat ujít.Najdete nás v ulici Zd. Fibicha pod Neprakta klubem.

Obdivovatelé tradičního stylu určitě ocení interiér restaurace s historickými artefakty, s přírodním materiálem a staročeskou výzdobou, ale především dobré lidi, dobré jídlo a dobré pití. Tohoto si u nás můžete užívat plnými doušky. Široká nabídka minutkové kuchyně, ale především speciality, kterými je naše kuchyně vyhlášená, uspokojí i ty nejnáročnější jedlíky. Pečené koleno, vepřová žebírka či pikantní křidélka a další pokrmy, které najdete jen u nás. Samozřejmostí je široká nabídka nápojů tradičního piva Budvar.

A protože v každé pořádné "hospodě" má být hodně veselo, můžete se těšit na večery s možností sledování sportovních nebo hudebních přenosů ve špičkové kvalitě. Pro dobrou zábavu jsou k dispozici dva kulečníkové stoly a šipky. Samozřejmostí je klimatizace celého prostoru. Dále je pro všechny "milovníky čerstvého vzduchu" připraveno posezení na naší letní terase s kapacitou 40 hostů.

Restaurace disponuje kapacitou 150 míst v interiéru a dalších 40 míst je možno využít na naší sezónní terase. Pokud se budete chtít o krásy "Budvarky" dělit jen v uzavřené společnosti, stačí zavolat a rezervovat si místa. Váš večírek s přáteli nebo rodinná oslava je pro nás milou povinností, Vaše spokojenost je pro nás výzvou.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)