Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » restaurace, hostinec » Restaurace Myslivna - Moravská Nová Ves (restaurace)

Restaurace Myslivna - Moravská Nová Ves (restaurace) [28225]



Restaurace Myslivna se nachází v klidné části podluží a to v obci Moravská Nová Ves.

Je velmi dobře přístupná automobilům i větším autobusům,které zde rozhodně nemají problém se zaparkováním, jak tomu bývá v centru měst. Restaurace se nachází mezi městy Hodonín a Břeclav, od kterých je vzdálena 12 km.

Restaurace Myslivna nabízí celkem až 100 míst.Je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Velmi dobře působí zejména rozlehlý parčík, který se nachází přímo před restaurací. V letních měsících nabízíme příjemné posezení na venkovní terase (16 míst) či na venkovní zahrádce (20 míst).

Pro potěšení našich nejmenších hostů máme k dispozici dětský koutek se skluzavkou,tabuli s křídami,odrážedla a další různé hračky.Ve všech prostorách restaurace se nachází bezdrátové připojení k internetu, samozřejmě bezplatně.

Naše restaurace Myslivna je díky své poloze a klidu vhodným místem pro pořádání různých firemních a společenských akcí a večírků, svateb, promocí a rodinných oslav včetně dětských narozeninových párty.

Pro všechny tyto příležitosti nabízíme velký sál s kapacitou 50 míst, dále posezení u baru s kapacitou 15 míst, venkovní kryté posezení na terase 16 míst, venkovní zahrádce nekryté 20 míst.

Pro všechny příležitosti Vám nabízíme zajištění vhodné dekorace, květinové výzdoby, případně živé nebo reprodukované hudby v jakémkoliv stylu.

Restaurace Myslivna je zaměřena na minutkovou kuchyni, hlavně zvěřinu, kterou podáváme celoročně. Dále pak vaříme klasickou českou a moravskou kuchyni, okrajově ryby, těstoviny, bezmasé pokrmy. V době obědů připravujeme polední menu. Polední menu obsahuje výběr ze dvou polévek  a dále pak výběr ze 3  druhů hlavního chodu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)