Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Písek » restaurace, hostinec » Restaurace U Alše - Mirotice (restaurace)

Restaurace U Alše - Mirotice (restaurace) [28170]



Pravá jihočeská restaurace U Alše se nachází v samém srdci městečka Mirotice, které leží v nádherné krajině poblíž hlavní silnice spojující Písek a Prahu. Příjemná obsluha, lahodné pivo značky Zlatopramen a Krušovice a chutné jídlo připravované našimi kuchaři, to vše podtrhuje atmosféru této restaurace. Zákazník odchází s dobrým pocitem, že za své peníze dostal nejlepší služby, jaké mohl v takové restauraci očekávat. Spokojenost zákazníka je naše heslo.

Výhodou restaurace je také její otevírací doba. V pracovní dny totiž otevíráme už v 7 hodin ráno a otevřeno je minimálně do 22 hodin, ale samozřejmě záleží především na našich klientech. Pokud se dále baví, není problém otevírací dobu prodloužit. O víkendech a svátcích je otevřeno již od 10 hodin a zavírací doba je stejná jako v případě pracovních dní.

V restauraci je možné pořádat oslavy všeho druhu, svatby, promoce, rodinná setkání, narozeninové párty, firemní večírky a podobné akce. Jsme schopni splnit každé Vaše přání a zajistit i služby, které přímo naše resturace neposkytuje.

 

K zábavě můžete využít náš Jukebox, který obsahuje písně všech možných stylů a je neustále doplňován novinkami a písněmi na přání. Tanci a zpěvu u nás rozhodně není bráněno. Karaoke je také velmi oblíbená zabavná činnost z Jukeboxu.

Dále naše restauarce nabízí společenskou hru kulečník, která je místními návštěvníky velmi oblíbená.

Plazmová televize s úhlopříčkou 129 cm zajišťuje výborný pohled na sportovní TV přenosy i ze vzdálenějších míst v druhé části sálu v restauraci.

Hlavní sál nabízí 65 míst k sezení, pro uzavřené akce máme salonek s kapacitou 35 míst. A příjemné posezení Vám nabídne i letní zahrádka s výhledem na celé náměstí, kde je monumentem socha malíře Mikoláše Alše a protější radnice s věžičkou Městského úřadu Mirotice.

 

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)