Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Cheb » restaurace, hostinec » Grand restaurant Villa Patriot - Mariánské Lázně (restaurace)

Grand restaurant Villa Patriot - Mariánské Lázně (restaurace) [28110]



V krásných Mariánských Lázních nabízíme posezení v gurmánské restauraci přímo v centru města a přesto v parku. Již název hotelu a restaurace  svědčí o tom,že zážitková gastronomie je naší největší předností. Proč zážitková GASTRONOMIE? Vše do sebe báječně zapadá- starobylé klenby, moderní  interier, luxusní  sklo i porcelán, pestrá nabídka jídel připravených z těch nejkvalitnějších surovin. Široká nabídka nápojů a hlavně vín umocní Váš gastronomický zážitek.
Suroviny jsou bez vyjímky čerstvé, prvotřídní  jakosti  vybírané od prověřených dodavatelů a nebo malozemědělců z okolí. Nejsou to jen moderní   slova, ale je to starý způsob  jak vykouzlit  lahodný  pokrm. Jídelní lístek není rozsáhlý, ale obsahuje rozmanitou nabídku jídel.  Tento lístek  je sestaven vždy podle období - jaro, léto, podzim a zima.  Aby bylo vše tak  jak má být, patří k jídlu i víno. Toto víno Vám nabídne zkušený sommelier,který vám určitě  poradí. Kulisu v restauraci dokreslí  příjemná hudba. V Mariánských Lázních jsou nádherné parky  a Gourmet Restaurant Villa Patriot má  terasu přímo s výhledem na jeden z nich.
A že se Vám nechce jet domů? To není žádný problém, gurmánská restaurace je součástí malého, útulného hotelu, kde Vám nabídneme nejen luxusní ubytování, ale zaručíme Vám naprosté soukromí. Ideální je pár strávených dní v Gourmet Hotelu Villa Patriot, kde pro Vás připravíme program podle Vašeho přání /golf, turistika, kultura, wellness/ umocněný gastronomickým zážitkem. Cesta  z Prahy k nám trvá  pouhé 2 hodiny a stojí to za to.

Šéfkuchař s dlouholetou mezinárodní zkušeností promění každou Vaší návštěvu v nezapomenutelný zážitek. Obklopeni vzácným spojením starobylých kleneb s nejmodernějším designem si budete vychutnávat důmyslné pokrmy připravené z těch nejčerstvějších surovin. Kuchyně je skutečně na mezinárodní úrovnia nebojíme se nabídnoutnejlepší gastronomii ve městě Mariánské Lázně. Veliký je i výběr vín, která jsou z těch nejkvalitnějších vinařských oblastí ať českých nebo zahraničních.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)