Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » pension » Penzion Na Staré poště - Loučná nad Desnou (penzion, restaurace)

Penzion Na Staré poště - Loučná nad Desnou (penzion, restaurace) [28034]



Penzion a restarace Na staré poště je z architektonického hlediska velice cenný komplex staveb, který je zachován téměř ve svém původní podobě. Největších stavebních změn zaznamenal objekt hostince, který byl v první polovině minulého století navýšen o jedno patro a v čelní fasádě prolomen štítem.

Nejcennější částí bývalé poštovní stanice je stavba podjezdové vozovny, která je situovaná ve dvoře a z cesty není patrna.Tato empírová vozovna z roku 1846 je z hlediska své nosné střešní konstrukce unikátní a o její vyjímečnosti svědčí fakt, že byla 2.1.2007 prohlášena kulturní památkou Ministerstvem kultury České republiky. Během letních měsíců je prostor dříve sloužící poštovním povozům vyhrazen našim zákazníkům, jelikož zde provozujeme zahradní restauraci.

Nabízíme Vám pohodlné ubytování ve stylově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hostům je k dispozici restaurace, kde si mohou dopřát nejen dobrou večeři, ale i stravování formou polopenze, či snídaně. Po túře v kopcích Jeseníků přijde vhod i domácí pivo Kvasslav. Jeseníky máte na dosah ruky a tak je náš penzion v Loučné nad Desnou ideálním výchozím místem nejen pro cyklovýlety po našich krásných horách…

  • 8 pokojů, 26 lůžek
  • Každý pokoj má vlastní sociální zařízení
  • TV, wi-fi
  • Možnost snídaně a polopenze

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)