Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Olomoucký kraj » okres Šumperk » pension » U Coufalů - Loštice (restaurace)

U Coufalů - Loštice (restaurace) [28033]




O restauraci

Vítejte na stránkách naší restaurace.
Jsme známí hlavně stálou nabídkou tvarůžkových specialit. Naše restaurace je dokonce pár kroků od výrobny Pravých olomouckých tvarůžků (v Čechách známých pod názvem Olomoucké syrečky), kde máte možnost navštívit Muzeum Pravých olomouckých tvarůžků.  Restaurace má v tomto směru dlouhou tradici.

Kapacita restaurace je maximálně 100 osob (30 osob v salónku). Restaurace je k dispozici pro Vaše narozeninové oslavy, promoce, svatby, srazy, podnikové akce a podobné oslavy, které vyžadují rezervaci předem, kterou můžete provést na telefonním čísle: 583 445 191

Vetší počet stolů prosíme rezervujte s větším časovým předstihem.


Ubytování je poskytováno ve 3 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky a 2 dvoulůžkových apartmánech s možností přistýlky (velký apartmán - dvě přistýlky v ceně jedné!). Celková kapacita je 10 lůžek + 5 přistýlek. Každý pokoj ma své vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem + WC), TV + sat, telefon, připojení k Internetu.

Stravování

Snídaně - 85 Kč - podávají se v penzionu

Penzion má vlastní restauraci s možností celodenního stravování. V restauraci si můžete dát speciality z Pravých olomouckých tvarůžků.

Přijímáme kreditní karty


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)