Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Litoměřice » restaurace, hostinec » RoBo - Litoměřice (restaurace, vinárna)

RoBo - Litoměřice (restaurace, vinárna) [27977]



Hledáte příjemný podnik, kde na Litoměřicku uspořádat rodinnou oslavu, firemní párty, svatební hostinu či stylový večírek? Ideálním místem je pro Vás vinárna RoBo v centru Litoměřic. Tato litoměřická vinárna je výbornou volbou, i když si chcete jen tak posedět u dobré kávy či vína v příjemném a klidném prostředí. Máme oddělenou část vinárny pro nekuřáky.

Novinkou je možnost WIFI připojeni na internet zdarma!!!!

Naše nabídka kvalitních moravských, ale i zahraničních vín uspokojí i zkušené degustátory. Přijďte ochutnat. V našem jídelníčku naleznete velký výběr hotových i minutkových jídel (vaříme po celý den), která jsou vařena podle receptů tradiční domácí české i zahraniční kuchyně výbornými kuchaři. Nabízíme také velký výběr salátů i dobrůtek ke kávě. Milovníci piva si mohou vychutnat točená piva značky Radegast či Pillsner, řidiči zajisté ocení točené nealkoholické pivo Birell.Jako novinku nabízíme i točenou KOFOLU.

V případě pořádání soukromé akce pro uzavřenou společnost (kapacita až 40 lidí) je možno se domluvit na prodloužení zavírací doby, která je každý všední den od 09 do 23h. a pátek,sobota od 10,00 do 24,00hod.a v neděli jsme znovu otevřeli..od 11  o 22hodin  Při placení u nás ,můžete využít stravovací kupóny. V kavárně – vinárně Robo je možno uspořádat různé typy akcí .Otevírací dobu upravíme dle přání zákazníka....

  • svatební hostiny – příjemné stylové prostředí, milý personál, relativně komorní atmosféra
  • firemní večírky – uzavřená společnost
  • oslavy narozenin, výročí, promoce – připravíme Vám slavnostní tabule, dekorace, můžete si vybrat vlastní hudbu
  • rauty a bankety – široká nabídka nejrůznějších jídel a doplňků; záleží na domluvě se zákazníkem
  • smuteční hostiny – klidné prostředí, příjemná obsluha

strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)