Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Litoměřice » restaurace, hostinec » Radniční sklípek - Litoměřice (restaurace)

Radniční sklípek - Litoměřice (restaurace) [27965]



Radniční sklípek byl otevřen na jaře roku 1993 v historickém sklepení domu č.p. 21 na Mírovém náměstí v Litoměřicích. Jedná se v jádře o renesanční dům s barokním vrstveným volutovým štítem. Barokně přebudován na přelomu 17. a 18. století. Roku 1975 byla odtud zpřístupněna prohlídková trasa části historických sklepů pod tímto a okolními domy směrem k Michalské ulici. Sklepy budované z hospodářských důvodů již od středověku mají celkem tři podlaží a jsou propojeny chodbami. Celková délka trasy, kde je instalováno lapidárium musea měří 366 metrů. Původně byly dlouhé několik kilometrů, spojovaly kostely a kláštery v Litoměřicích a vedly i do okolí.

Jsme nekuřácká restaurace.

Kuchyně přijímá objednávky jídel nejpozději hodinu před koncem otevírací doby. U vybraných jídel připravíme poloviční porce za 70% ceny (pro malé děti bez příplatku), nebo u všech jídel naservírujeme talíř navíc. Všechna jídla Vám na přání zabalíme s sebou. Přijímáme stravenky Ticket restaurant, Cheque dejeuner, Gastropass. Na stravenky hotovost nevracíme a přijímáme maximálně pět kusů na jeden účet. Děkujieme za pochopení.

Salonek, který je polovinou naší restaurace pojme max. 27 svatebčanů. Připravíme vám nejen svatební tabuli, ale v gotickém podzemním sále se postaráme i o romantický obřad při svíčkách, kdy oddávající je oděn do historického roucha.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)