Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Litoměřice » restaurace, hostinec » Pamplona - Libochovice (restaurace)

Pamplona - Libochovice (restaurace) [27955]



Provozovatelka restaurace Pamplona, Věra Bauerová pokračuje v rodinné tradici svých prarodičů manželů Mošničkových z Libochovic, kteří byli ve své době vyhlášenými mistry v oboru gastronomie. Pamětníci dodnes vzpomínají na doby kulturního střediska U tří Lip a Hotelu Černý Orel.

Vyučila jsem se v oboru mých prarodičů a mou snahou je navázat na tradici starých mistrů kuchařů sloučením s moderní gastronomií.
Svou první praxi a cenné zkušenosti jsem získávala s otevřením restaurace Pod Zámkem (Zlatý Zajíc) v Libochovicích v letech 1995/96. Bohužel jsem musela z rodinných důvodů od tohoto projektu odstoupit a podnik uzavřít. Po mnoho let jsem sbírala zkušenosti a síly v tomto odvětví pokračovat. V roce 2005 jsem konečně mohla sama otevřít svoji první restauraci Pamplona (kterou mám v pronájmu). Dnes se snažím zúročit nabyté zkušenosti v přípravě hotových a minutkových jídel se specializací na studenou kuchyni. V neposlední řadě pečení slavnostních dortů, zákusků a koláčů.

Kde nás najdete:

Stylová restaurace Pamplona se nachází na přímém tahu Louny – Lovosice, na Revoluční ulici. Nabízíme přes 80 míst v restauraci, 10míst u baru, 25 míst v salonku a 30 míst k sezení v romantické zahradní restauraci. Pro potěšení našich nejmenších hostů máme k dispozici dětský koutek. U Restaurace máme vlastní parkoviště vyhrazené pro své návštěvníky.

Zajímavosti a další aktivity:

• Prostřednictvím baru v nájmu v kulturním domě U tří Lip, zaštiťujeme veškeré kulturní dění a společenské akce. Máme na starost kompletní plesovou sezonu, koncerty a celé Libochovické divadelní léto.

• Každoročně otevíráme na Svatovavřinecké Libochovické pouti v Podzámčí u Zátoky venkovní nonstop restauraci (letos již dvanáctým rokem). Točíme zde oblíbené pivo Staropramen.

• Každoročně navštěvujeme a inspirujeme se na svatebním veletrhu v hotelu Diplomat v Praze. Zde objevujeme nové trendy v oblasti zdobení svatebních tabulí, přípravy svatebních dortů a veškerých věcí s tím spojených.

• Dvakrát do roka se účastníme Brněnských veletrhů, kde se pořádají semináře a výstavy v oboru gastronomie a hotelnictví.

• Na všech těchto akcích získáváme nové zkušenosti abychom byli pro Vás stále zajímavými.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)