Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » restaurace, hostinec » Restaurace U Tlustých - Lednice (restaurace)

Restaurace U Tlustých - Lednice (restaurace) [27930]




Restaurace začala svou činnost v srpnu roku 2009. V naší restauraci podáváme česká a moravská jídla, tradiční krajové speciality a jídla z evropské kuchyně. Během celého roku pro vás připravujeme akce, které vychází z tradic a lidových zvyků. V zimě pravou moravskou zabijačku, zvěřinové hody či Svatomartinskou husu. V únoru moravský fašank, na podzim vinobraní. V průběhu roku pro vás také připravujeme speciality ze zvěřiny a jídel z exotických krajů. Speciality našich babiček vám zase dají možnost zavzpomínat na jídla, která se běžně vařila před padesáti a více lety.

Myslíme na vaše pohodlí, proto jsme vybudovali nový dětský relaxační koutek. Děti a mládež si v této příjemné místnosti může odpočinou a zároveň strávit čas, když rodiče sedí v restauraci a debatují o vážných i nevážných tématech. Relax pro děti U Tlustých? Je to víc, než jen dětský koutek. Je to relax pro aktivní odpočinek Vašich dětí, díky čemuž si můžete odpočinout i vy v Restauraci U Tlustých.

Relaxační místnost je vybavena velkoplošnou obrazovkou a systémem Dolby Surround pro trojrozměrný zvuk. Děti tak mohou sledovat z příjemných odpočinkových sedátek dětské filmy. Zabavení vašich dětí určitě oceníte, když si budete vychutnávat speciality z kuchyně od Tlustých, nebo až budete popíjet kvalitní vína z vinotéky. U Tlustých. Přejeme dětem i vám dobrou chuť a příjemnou zábavu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)