Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihomoravský kraj » okres Břeclav » restaurace, hostinec » Grand Moravia Restaurant - Lednice (restaurace)

Grand Moravia Restaurant - Lednice (restaurace) [27928]



Naše týdenní nabídka obsahuje menu na každý den včetně víkendů. Ve zvýhodněné ceně 120 Kč vám nabízíme tříchodové menu z naší čtyřhvězdičkové kuchyně. Sladkou tečkou každého menu je výtečný moučník našeho skvělého cukráře z Tunisu.

Restaurační kuchyně již několik let striktně zakazuje používat takzvané convenience, což jsou veškeré pomocné sušené preparáty, obsahující spoustu takzvaných éček a ostatních protispékavých látek a barviv. Veškeré pokrmy, včetně polévek se u nás připravují výhradně z prvotních surovin (například polévka z masa a zeleniny, omáčky z cibulových, či jiných základů a poctivých vývarů). V naší kuchyni používáme pouze čerstvé suroviny z nejbližšího okolí, domácí slaninu, párky, v sezóně i zeleninu, ovoce a bio hovězí. Jednotlivá menu jsou sestavena s ohledem na krajové odlišnosti a doufáme, že budou k Vaší spokojenosti. V případě jakýchkoli připomínek jsme připraveni k Vašim službám.

Degustační menu a slavnostní prezidentské menu je třeba objednat minimálně týden předem pro skupinu minimálně 8 osob; na objednávku vám je rádi připravíme.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)