Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Rakovník » restaurace, hostinec » Hotel Sýkora*** - Křivoklát (hotel, restaurace)

Hotel Sýkora*** - Křivoklát (hotel, restaurace) [27866]



Hotel se nachází blízko údolí řeky Berounky, přímo pod hradem Křivoklát.Původní stavba několik století sloužící jako zájezdní hostinec byla citlivě přestavěna na pohodlný hotel, sloužící k rekreaci našich i zahraničních hostů.

Hotel leží ve středu Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, proslulé jedinečností své flóry a fauny. Náš hotel je ideálním výchozím bodem k výletů do okolí. Za návštěvu stojí hrahy Žebrák, Točník a Krakovec a samoždřejmně zámek Lány, letní sídlo prezidenta ČR.

Nabízíme vynikající tradiční českou kuchyni, kterou si můžete vychutnat v restauraci pro 50 osob, nebo ve dvouch jídelnách pro 100 osob. K oslavám je k dispozici salónek pro 20 osob. Pro společenské akce a plesy máme pro Vás připraven stylový sál pro 70 osob. Nabízíme ubytování pro 25 hostů v jedno až tří lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Pokoje jsou nově zrekonstruovány, vybavení pokojů je moderní a jednoduché.

V blízkosti hotelu se nachází sportovní areál a tenisovými a volejbalovými dvorci. Okolní krajina je ideální jak pro cykloturistiku, tak pro pěší turistikuu Řeka Berounka, která je v těchto místech považována za nejkrásnější je ideální pro rybaření, koupání a vodní turistiku.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)