Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Jičín » pension » Penzion U Patřinů - Konecchlumí (penzion, restaurace)

Penzion U Patřinů - Konecchlumí (penzion, restaurace) [27807]



Restaurace a penzion U Patřínů poskytuje příjemné ubytování v obci Konecchlumí mezi Jičínem a Hořicemi v královéhradeckém kraji. Obec se nachází na rozhraní malebného podhůří Krkonoš a středočeské roviny při západním okraji Mlázovického chlumu. Penzion se nachází po pravé straně silnice z Hradce králové do Jičína v obci Konecchlumí. V prostorách penzionu i restaurace je k dispozici bezdrátové přípojení k internetu zdarma.

Naší hosté jsou ubytováni v nových pokojích. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem a televizí. K dispozici je šest pokojů a jeden apartmán. K dispozici je bezdrátové připojení k internetu zdarma. Mimo ubytování je samozřejmostí možnost celodenního stravování v restauraci, která je součástí penzionu. Pro hosty je zajištěno chráněné parkoviště.
 

Součástí penzionu je i restaurace, kde připravujeme hotová jídla, ale i minutky. V restauraci nabízíme i vyhlášenou točenou zmrzlinu.  Nabízíme Vám každý den teplá jídla od 10:00 do 21.00 hodin. V naší restauraci pro Vás připravujeme jídla z vyhlášené domácí kuchyně. V jídelním lístku naleznete hotová jídla, minutky i speciality od našich kuchařek. Restaurace je rozdělena na kuřáckou místnost a nekuřáckou jídelnu. V kuřácké místnosti může posedět u cigárka a pivečka cca. 30 osob a v nekuřácké jídelně 36 osob. K dispozici je salónek pro 19 osob a sál pro 50 osob, který lze využít pro různé oslavy, svatby a párty.


(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)