Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Mladá Boleslav » restaurace, hostinec » Pivovarská Restaurace Skála - Klášter Hradiště nad Jizerou (restaurace)

Pivovarská Restaurace Skála - Klášter Hradiště nad Jizerou (restaurace) [27751]



Restaurace Skála nabízí zcela netradiční prostory pro pořádání nejrůznějších akcí. Zázemí naší restaurace umožňuje pohodlně obsloužit 160 (až 200) hostů a nechybí ani místo pro taneční zábavu.

A co lze u nás uspořádat?
Svou neotřelostí a osobitou atmosférou se restaurace hodí ke všem společenským událostem. Jsou zde pořádány slavností obědy, večeře, rauty, svatby, pohřby, oslavy narozenin, workshopy, módní přehlídky, taneční zábavy a velkoplošná projekce. Chcete-li dodat vaší - akci - události - večírku - na jedinečnosti, vyberte si naši restauraci a uvidíte, že tato volba byla správná.
Na zážitky u nás budou všichni rádi vzpomínat, neboť kde jinde najdete tak jedinečnou atmosféru jako právě u nás. Znáte snad lepší místo, kde jinde můžete svým hostům nabídnout rytířská představení a stát se také jejich součástí? Nebo si snad můžete sami čepovat tolik piva, kolik se vám jen zlíbí? Takovou příležitost a neopakovatelné zážitky nabízíme pouze u nás v pivovarské restauraci Skála.
Těšíme se na Vaši návštěvu.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)