Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Karlovy Vary » restaurace, hostinec » Ristorante Pizzeria Venezia - Karlovy Vary (restaurace)

Ristorante Pizzeria Venezia - Karlovy Vary (restaurace) [27620]



V naší restauraci si vyberete z bohaté škály originálních italských pokrmů špičkové kvality, vyrobených ze surovin, které majitel restaurace Claudio Boglio pravidelně dováží přímo z Itálie.

Máte tak jedinečnou příležitost ochutnat například kvalitní italské těstoviny, tradiční sýr Parmazán, salámy rozličných druhů i chutí, sušenou Parmskou šunku, výborné sýry, rýži, olivy, olivový olej Extra Vergine, který vám obsluha přinese na stůl v několika příchutích, společně s octem Balsamico z Modeny.

Naši šikovní kuchaři Vám připraví lahodné pokrmy z čerstvého masa, zeleniny, a dvakrát týdně také z čerstvých ryb z Itálie, přímo od tamních rybářů, kteří nás vyškolili v přípravě ryb a mořských produktů. Dostane se Vám originálně připravených pokrmů z kambaly, pražmy, mořského vlka, sardinek, krevet, mušlí, vongolí, chobotnic, kalamárů, scampií, ráčků a dalších plodů moře. Výborně také chutná naše pizza pečená v peci na dřevo.

K jídlu nesmí chybět lahodná italská vína a digestivy, Grappy a likéry, vše opět původem přímo z Itálie. Nezapomeňte u nás ochutnat naše domácí dezerty, zákusky a doporučujeme i pravou italskou zmrzlinu, kterou si sami vyrábíme a která svou chutí nemá v Karlových Varech konkurenci. Pohodu u stolu nakonec umocníte italskou kávou vysoké kvality ILLY.

Vedle vynikajících pokrmů, profesionální obsluhy a překrásného prostředí Vás velice příjemně překvapí naše příznivé ceny.
A proto neváhejte s Vaší návštěvou u nás a přijďte se přesvědčit sami! Těšíme se na Vás!


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)