Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Karlovy Vary » restaurace, hostinec » Hotel Salvator - Karlovy Vary (hotel, restaurace)

Hotel Salvator - Karlovy Vary (hotel, restaurace) [27613]



Hotel byl otevřen v listopadu 2007 po citlivé rekonstrukci historické budovy , kterou navštívil v roce 1712 při svém pobytu v Karlových Varech ruský car Petr Veliký. Tuto událost připomíná pamětní deska u vchodu do hotelu a zachycuje obraz, umístěný v hotelovém clubu.

Lázeňský hotel Salvator se nachází v samém srdci lázeňské zóny, na známé Mlýnské kolonádě, kde vyvěrá většina léčivých pramenů, díky nimž získaly Karlovy Vary světový věhlas.

Hotel Salvator nabízí luxusní ubytování v pokojích zařízených v romantickém biedermeierovském stylu a je vybaven originálními starožitnými předměty. Hotel má výtah, bezbariérový přístup a speciální pokoj pro tělesně postižené.

V hotelu Salvator poskytujeme komplexní lázeňskou léčbu včetně celé řady balneoterapeutických a rehabilitačních procedur. Jako jeden z mála hotelů v Karlových Varech nabízí Spa Hotel Salvator koupele v termální minerální vodě, která byla do hotelu přivedena přímo z Vřídla. Léčebný pobyt je garantován dohledem kvalifikovaného lékaře a odborným zdravotnickým personálem.

Naši hosté mohou relaxovat ve wellness, které nabízí saunu, vířivku a masáže.

K perfektnímu pobytu patří i dobré jídlo a pití. Prvotřídní hotelová restaurace vám umožní vychutnat široké spektrum kulinářských pochoutek od tradičních českých specialit až po mezinárodní kuchyni, které náš šéfkuchař připravuje z kvalitních čerstvých ingrediencí.

Spa Hotel Salvator poskytuje hostům komfort, individuální přístup ke každému z hostů a služby na špičkové úrovni, které uspokojí i nejnáročnější lázeňské návštěvníky.

Našim cílem je umožnit každému z hostů bezstarostný odpočinek.



Hotel Salvator nabízí luxusní ubytování ve dvoulůžkových pokojích zařízených v romantickém biedermeierovském stylu a vyzdobených původními starožitnými předměty. Většina pokojů má výhled na Mlýnskou kolonádu, pokoje deluxe jsou s balkonem. Hotel má výtah, bezbariérový přístup a speciální pokoj pro tělesně postižené osoby.

Vybavení pokojů:

  • klimatizace
  • trezor
  • LCD televizor + satelit
  • minibar
  • telefon s přímou volbou
  • WiFi připojení na internet
  • koupelna s vyhřívanou podlahou a vanou nebo sprchou
  • WC
  • vysoušeč vlasů
  • župany


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)