Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Ústecký kraj » okres Chomutov » restaurace, hostinec » Restaurant City - Jirkov (restaurace)

Restaurant City - Jirkov (restaurace) [27537]



Restaurace byla otevřena v roce 1994.

Najdete u nás příjemné prostředí rozdělené do sklepních prostor pro 40 osob, přízemí s barem pro 30 osob, zahradního posezení pro 24 osob a špičkově vybavenou kuchyni.

Kromě širokého výběru minutkových jídel Vám nabízíme čerstvá hotová jídla, která vaříme tradičním způsobem z kvalitních surovin. Všechny pokrmy jsou připravovány v naší kuchyni, nepoužíváme polotovary a náhražky. Kompletní jídelní lístek se skládá ze 2 polévek a 8 – 10 jídel, viz.jídelní lístek hotových jídel, který je vystaven každý den v 10:00 hodin.

Jídla pro firemní stravování tvoří část jídelního lístku hotových jídel restaurace a jsou vystavena v týdenním menu s možností objednání (viz. Firemní stravování).

Zabýváme se rozvozem obědů do velkých i malých firem. Čerstvě uvařená jídla rozvážíme podle počtu ve velkých gastro nádobách v termoboxech nebo na předehřátých talířích přebalených folií, které jsou též uložené v termoboxech. Tento způsob je vhodný pro menší počet strávníků a nenáročný na prostory výdeje (kanceláře, ordinace, dílny). Po domluvě umíme vybraná jídla i šokově zchladit a rozvážet ve vaničkách se zatavenou folií.

Naše restaurace nabízí možnost využití i wifi free home.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)