Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Jindřichův Hradec » pension » Dobré časy - Jindřichův Hradec (penzion, restaurace)

Dobré časy - Jindřichův Hradec (penzion, restaurace) [27518]



28 28 10 2

Ubytování si vyberete ve dvoulůžkových pokojích, nebo tří až čtyřlůžkových apartmánech. Ubytování znamená koupelnu, WC, internet, telefon, TV. Penzion DOBRÉ ČASY je vhodným místem pro dovolenou a ubytování v Jižních Čechách nebo přímo v Jindřichově Hradci.

Pokoje jsou v penzionu umístěny ve druhém a třetím poschodí penzionu. Přístupné výtahem. Penzion disponuje 7 dvoulůžkovými pokoji, 2 třílůžkovými apartmány, 1 čtyřlůžkovým apartmánem a 1 pokojem s bezbariérovým přístupem.

Ubytování v našem penzionu je velmi příjemné, také vzhledem k tomu, že styl budovy, zůstal i v interiéru pokojů zachován. V interiéru jsou zachovány původní trámy, které tvoří složitou střešní konstrukci mlýna, která v sobě nesla i několikapatrovou soustavu mlynářských strojů.

Ubytování je komorní, plně vyhovuje nárokům na dovolenou i obchodní cesty. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, na pokojích je televize, telefon, trezorek a internet. Apartmány mají dvě místnosti. Pokoje jsou položeny na východní, nebo západní stranu. Východní strana je stranou na stranu řeky Nežárky a jez. Řeka a jez příjemně šumí a je na pokojích slyšet tuto kulisu, přesto jsou našimi hosty vítány. Pokoje na západ jsou obráceny na pastvinu a les za ní. Zde můžete slyšet zařehtat koně či bečet jehně, ale to je vše. Celkový počet lůžek je 28. Nečeká Vás tedy rušný hotel, ale klidné a pohodové ubytování. Právě toto místo by měli preferovat lidé, kteří mají rádi klid a perfektní zázemí pro své ubytování. Takové podmínky ubytování budete jen těžko hledat v centru Jindřichova Hradce.

Firemní akce:

Penzion DOBRÉ ČASY je také výborným místem pro firemní akce, školení, teambuilding či firemní oslavu. V Jindřichově Hradci disponujeme
strana 1

    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)