Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Královéhradecký kraj » okres Hradec Králové » restaurace, hostinec » Zámecká Restaurace - Chlumec nad Cidlinou (restaurace)

Zámecká Restaurace - Chlumec nad Cidlinou (restaurace) [27414]



Zámecká restaurace leží v příjemném prostředí u zámeckého parku, nedaleko centra Chlumce nad Cidlinou a jen pár kroků od zámku Karlova Koruna. Hledáte-li vhodné místo s výbornou kuchyní a pravou italskou pizzou na dřevě, přijďte rovnou k nám.

Již při vstupu do prostor restaurace-pizzerie Vás upoutá rozpálená pec, kde mistr kuchař připravuje lahodnou pizzu. A to jste už určitě naladěni tou slastnou vůní z kuchyně, která Vás téměř omámí. Pak nezbývá nic jiného než se pohodlně usadit buď v přední nekuřácké části restaurace, zimní zahradě (kde je kouření povoleno) nebo v klidné nekuřácké části prvního patra a čekat na personál, který se o Vás postará.

Zámecká rastaurace byla otevřena dne 22. září 2006. Stojí na místě starého opuštěného stavení u brány zámekého parku. Stavba je zcela nově vyprojektována s použitím nejmodernějších stavebních technologií.

Chceme Vás nalákat na výborná jídla rozličných druhů a chutí - na bifteky, steaky, speciality, dezerty... Pak také na skvělou a velikou pizzu na ohni, která se pro Vás připravuje přímo v peci. A to vše v hezkém a klimatizovaném interiéru, kde je kouření povoleno jen v jedné vyhrazené části restaurace.
V horkých letních dnech je otevřena zahrádka s výhledem do zámeckého parku. Zamilované páry jistě potěší intimní část prvního patra, ve kterém se také nachází prostorný salonek určený pro pořádání rodinných a firemních oslav a společenských večírků.
Dřevěné stoly, židle, trámy, barvy ladící oku, libá vůně jídel, hudba a svíčky - to vše Vás čeká uvnitř...


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)