Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Beroun » restaurace, hostinec » Restaurant Pestaoptima - Hořovice (restaurace)

Restaurant Pestaoptima - Hořovice (restaurace) [27327]



Restaurant PESTAOPTIMA, který se nachází v samotném srdci města Hořovice, nedaleko malebného zámku s parkem.

Interiér je zařízen v moderním stylu a je vybaven cca pro 60 hostů. V létě můžete u nás využít i stylové zahrádky o kapacitě cca 20 hostů.

Nabízíme speciality minutkové kuchyně - steaky, plněné kapsy, pokrmy italské kuchyně - těstoviny, pizza, saláty, ale každý den pro Vás připravujeme i jídla hotová a řadu chutných polévek. Všechna jídla Vám rádi zabalíme i sebou.

Z nápojů vybíráme piva značek Gambrinus, Pilsener Urquel, Radegast a černé pivo Kozel, kompletní nabídku nealko nápojů firmy Coca Cola a výborná moravská i zahraniční vína.

Využijte možnosti uspořádat oslavu, večírek, firemní party, svatbu a rauty v jiném stylu, než byli vaši hosté doposud zvyklí a vytvořit pohodovou atmosféru, na kterou se dlouho příjemně vzpomíná.

Už nemusíte hledat to správné místo pro veselé posezení s přáteli, romantickou večeři či důležité obchodní jednání, rodinnou oslavu, či firemní party. Našich 100 míst u stolu v nejrůznějších variantách uspořádání je vám plně k dispozici a to 365 dnů v roce od 10. hodiny ranní do odbití půlnoci. Tak přijďte prověřit, jak se nám daří naplňovat naše poslání ...

Vytvářet prostředí pro příjemné setkávání a vždy jedinečné gastronomické zážitky. Hosté se u nás musí cítit jako na báječné návštěvě, ze které se nikomu nechce odejít.

TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)