Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Prachatice » restaurace, hostinec » Pension Bázum - Horní Vltavice (restaurace)

Pension Bázum - Horní Vltavice (restaurace) [27316]




Penzion Bázum je malý rodinný penzion v obci Horní Vltavice, který leží u málo frekventované komunikace z Lenory do Horní Vltavice. Jeho poloha je velmi výhodná jak pro letní turistiku nebo houbarení, tak pro zimní sporty. V léte se snadno dostanete k prameni Vltavy nebo do Boubínského pralesa, v zime mužete jezdit na bežkách, jít na sjezdovku, nebo se vydat za lyžováním do Rakouska.

V blízkém okolí je muzeum skla a pekárna, kde se chleba pece rucne. Za videní stojí i drevený most v Lenore. Za nepríznivého pocasí jsou dostupné památky a služby blízkých mest – Prachatice, Volary, Vimperk a Ceský Krumlov. Daleko není ani rekreacní centrum Lipno.

Ubytovací kapacitu penzionu tvorí dvoulužkové pokoje, trílužkové pokoje a dva apartmány, které se skládají ze dvou místností se dvema lužky každá (vhodné pro rodiny s detmi). Vybavení pokoju je standartní (skrín, psací stul, židle, lampicky, TV), všechny pokoje mají vlastní sociální zarízení. Penzion je vybaven lyžárnou, která je používána i pro uschování kol. V rozlehlé zahrade lze sportovat na volejbalovém hrišti, nebo odpocívat (ohnište, posezení, pískovište pro deti).


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)