Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Karlovarský kraj » okres Cheb » restaurace, hostinec » Restaurace Selská Jizba - Františkovy Lázně (restaurace)

Restaurace Selská Jizba - Františkovy Lázně (restaurace) [27231]



Obdivovatelé tradičního venkovského stylu určitě ocení interiér restaurace s možností koupě různých dekorativních a upomínkových předmětů, ale především dobré lidi, dobré jídlo a dobré pití. Tohoto si u nás můžete užívat plnými doušky. Široká nabídka minutkové kuchyně, ale především speciality, kterými je naše kuchyně vyhlášená, uspokojí i ty nejnáročnější jedlíky. Halušky se zelím, česneková polévka, tradiční topinka a další pokrmy, které najdete jen u nás.Samozřejmostí je velká nabídka nápojů. I zde najdete dobrůtky, jako je medovina podle staročeské receptury, pro osvěžení studená, pro zahřátí teplá, exklusivně také výběr z více jak 30 druhů Templářských vín.
A protože v každé pořádné "hospodě" má být hodně veselo, můžete se těšit na podvečery s "Růženkou", kde má hlavní slovo harmonika a česká lidovka. Dále je pro všechny "milovníky čerstvého vzduchu" připraveno posezení na naší celoročně vyhřívané terase, kde vás jistě mile překvapí její stilové vybavení a nejen to. Dokonce je možné u nás i jednotlivé kousky selského nábytku zakoupit.
Restaurace disponuje kapacitou 50 míst v interiéru a dalších 25 míst je možno využít na naší celoročně vyhřívané terase. Pokud se budete chtít o krásy "Selské jizby" dělit jen v uzavřené společnosti, stačí zavolat a rezervovat si místa.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)