Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Plzeňský kraj » okres Plzeň-město » hotel, hostel » Golf park - Plzeň-Nová Huť (hotel, restaurace)

Golf park - Plzeň-Nová Huť (hotel, restaurace) [27227]



V Golf Hotelu Plzeň se nachází 8 prostorných apartmánů a 8 útulných dvoulůžkových pokojů a 2 nadstandardní luxusní apartmány v historické sýpce. V apartmánech lze využít přistýlku a ubytovat tak i rodinu s dětmi. Do vybavení pokojů patří samostatné sociální zařízení s velice prostorným sprchovým koutem, minibar, TV přijímač se satelitním příjmem, telefonní přípojka a v neposlední řadě i možnost připojení k internetu (WiFi). Všechny pokoje jsou nekuřácké. Z důvodu většího pohodlí Vám v případě delších pobytů (2 a více dny) doporučujeme využít naše apartmány. Hotel je otevřen celoročně.

Golf Restaurant nabízí svým hostům netradiční zážitek díky překrásným prostorám, ve kterých je situován, a velmi vytříbené kuchyni. Naši hosté mohou ocenit nejen výborné pokrmy, ale také příjemné posezení u krbu, včetně ochutnávky vín z vlastní vinotéky. Přijdou si u nás na své i milovníci doutníků té nejlepší kvality a značky.

Náš Golf Restaurant Vás zajisté mile překvapí specialitami české kuchyně, na které se zaměřuje a zároveň i profesionálním přístupem personálu. Hosté naší restaurace zde zaručeně nasají tu opravdovou klubovou atmosféru. Snažíme se pro zákazníky připravit co nejširší možnou nabídku, proto jídelníček velmi často obměňujeme. Díky členitosti prostoru pro Vás zajistíme nerušené oslavy či jednání v uzavřených částech restaurace, pro které připravíme i speciální jídelní tabule. Nabízíme Vám také zajištěnícatteringových akcí, včetně organizace v prostorách firmy, vánoční firemní oslavy. Na přání zákazníka připravíme i pokrmy, které nejsou v nabídce našeho jídelního lístku. A protože jsme Golf restaurant, zajistíme Vám také tzv. občerstvení na jamce, a to buď v podobě domácí škvarkové pomazánky, nebo připravíme to, na co dostanete zrovna chuť. A Vy se zatím můžete v klidu věnovat hře.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)