Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-západ » restaurace, hostinec » Hospoda Na Kopečku - Dolní Břežany (restaurace)

Hospoda Na Kopečku - Dolní Břežany (restaurace) [27184]



Nápad obnovit činnost tradiční vesnické hospody v Dolních Břežanech, vznikl na podzim roku 2013. Už na počátku hostinské činnosti jsme se rozhodli, že bude zachován vesnický ráz hospůdky, včetně příznivých cen. Stanovili jsme si hlavní priority kterými jsou spokojenost našich zákazníků a důraz na profesionální přístup a vstřícnost.

Jelikož interiér hospody nevyhovoval současným požadavkům a dispozičně nezapadal do našeho podnikatelského záměru, bylo rozhodnuto o rekonstrukci hlavní místnosti, salónku, kuchyně a skladu piva. Jako hlavní cíl jsme si stanovili otevření hospody na červen 2014. Díky vytrvalosti a obrovskému nasazení se podařilo tento termín dodržet a tak jsme Hospodu Na Kopečku po velké a namáhavé dvouměsíční rekonstrukci otevřeli v plánovaném termínu.

Naší hlavní prioritou je Vaše spokojenost. Proto Vám náš vyškolený personál nabízí jen to nejlepší a kvalitně ošetřené pivo. K profesionálnímu přístupu přidáváme příjemnou atmosféru naší hospůdky a příznivé ceny. Věříme, že u nás budete vždy spokojeni a budete se k nám rádi vracet.

Nabízíme rodinnou atmosféru ve staročesky zařízené hospodě, doprovázenou moderní českou i světovou kuchyní podle originálních receptur a bohatý výběr nápojů a točeného piva Pilsner Urquell, Velkopopovický Kozel a pro milovníky nefiltrovaného piva, kvasnicový Bernard dvanáctku.

K dispozici je také sál s kapacitou až 60 osob pro pořádání společenských akcí. V naší hospůdce se můžete zdarma připojit k internetu a vsadit si na sportovní zápasy u sázkové kanceláře Maxi Tip.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)