Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-západ » restaurace, hostinec » Restaurace Géčko - Dobrovíz (restaurace)

Restaurace Géčko - Dobrovíz (restaurace) [27165]



Restaurant s dlouholetou tradicí a originálním interiérem, vyhlášený poledními menu a staročeskou kuchyní. Čepované pivo jako křen a spousta dalších chuťovek! Pro splnění přání zákazníka byl pečlivě vybrán příjemný personál, který donese vždy „zlatavý mok“ nejvyšší kvality. Každý den je možno výběru z velkého množství pochutin, ze kterých si zajisté vybere každý labužník. Restaurace nabízí 45 míst k sezení.

Dřevák a zahrádka
V letním období je pro Vás otevřen dřevák s 30. místy, jedná se o klasickou českou restauraci s tradiční kuchyní. V blízkosti restaurace se nachází dětské hřiště a v opomenutí zde nepřijdou ani Vaši miláčci ze zvířecí říše pro které pozorný personál udržuje neustále plnou misku čerstvé vody. Naše restaurace Vám dále nabízí klidné a pohodlné posezení ve venkovní zahrádce, kde můžete vychutnávat jídlo na čerstvém vzduchu, pravidelně jsou připravovány grilované speciality, na kterých si sebejistě pochutná každý labužník. V poklidné zahrádce, která má vždy příjemnou atmosféru máme 43 míst k posezení.

Salónek
Pro pořádání všech nejrůznějších rautů, promocí,rodinných oslav, pracovních mítinků, firemních výročí, svatebních oslav atd. máme pro Vás připraven salonek s 35 místy a dále umožňujeme pořádaní i rozsáhlejších akcí ve velkém sále přilehlého kulturního domu s 200 místy.

Naše piva na čepu 
Jsme držitelé certifikátu za kvalitu čepovaného piva, přijďte ochutnat a zhodnotit, jak se o pivo staráme...


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)