Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Jihočeský kraj » okres Český Krumlov » restaurace, hostinec » Restaurant Eggenberg - Český Krumlov (restaurace)

Restaurant Eggenberg - Český Krumlov (restaurace) [27078]



V prostorách bývalých pivovarských lednic nad ležáckými sklepy, kde do současnosti zraje pivo se dnes nachází stylová restaurace s pivnicí, která patří k známým a vyhledávaným podnikům v Českém Krumlově nabízejícím kvalitní služby svým zákazníkům. Celý objekt restaurace přiláká jak svou zajímavou historií tak i nenapodobitelným kouzlem dobové architektury.

Prostorná restaurace o 200 místech a pivnice "Formanka" o 70 místech nabízí příjemné posezení a profesionální přístup k jednotlivcům i větším skupinám, zájezdům či uzavřené společnosti. Příjemná obsluha Vám nabídne pestrý výběr jídel z tradiční české kuchyně,včetně pivovarských specialit, ale i množství lákavých lahůdek z kuchyně světové. Samozřejmostí je nabídka všech druhů vyráběných piv značky Eggenberg včetně oblíbeného nefiltrovaného kvasnicového ležáku. Ve vinotéce naleznete rozmanitý výběr kvalitních českých i zahraničních vín.

Dále je možné se zde setkat se zajímavými gastronomickými akcemi v podobě vepřových a zvěřinových hodů. Prostory pivovarské restaurace jsou ideální pro organizování nejrůznějších společenských akcí, jako jsou svatby, výroční akce, setkání, oslavy narozenin, pracovní večeře, podnikové akce, rauty, bankety a další hudebně zábavné večery.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)