Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-východ » hotel, hostel » Hotel Toscca - Čelákovice (restaurace)

Hotel Toscca - Čelákovice (restaurace) [26909]



Příjemné, útulné prostředí nového Hotelu Toscca je ubytovacím a konferenčním komplexem určeným jak pro soukromou klientelu, tak i pro pořádání firemních akcí. Ubytovací kapacity se nacházejí v 1. patře hotelu, v přízemí se nachází recepce a konferenční prostory s vlastním gastronomickým zázemím.

Ke spokojenosti klientů je k dispozici služba recepce od 7,00 do 22,00. Součástí komplexu je restaurace s letní zahrádkou a dětským hřištěm.  Ta se specializuje především na poctivou domácí kuchyni v moderním stylu. Věříme, že ke zpříjemnění pobytu našich klientů přispěje také klidné prostředí jeho okolí, neboť je postaven mimo hlavní centrum města, přesto v jeho těsné blízkosti.

Okolí města nabízí řadu možností kulturního, sportovního a společenského vyžití. Více informací najdete v rubrice věnované službám. Před hotelem pohodlně zaparkujete svým autem.


Hotel nabízí svým klientům několik typů ubytování.  Všechny pokoje jsou vybaveny moderním vkusným nábytkem, vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem, TV a připojením k internetu.  

Ubytovací kapacity se nacházejí se v 1. patře hotelu. Pokoje mají buď manželská dvoulůžka nebo samostatná lůžka, která lze v některých případech spojit také ve dvoulůžko. Na každý pokoj lze umístit přistýlku nebo dětskou postýlku, které má hotel k dispozici.

Apartmány jsou určeny až pro 4osoby, jedná se o prostorné atypické podkrovní pokoje, které jsou velmi útulně zařízeny dvěma dvoulůžky a navíc vybaveny vanou.

Family suite jsou rodinné pokoje, sestávají se ze dvou pokojů a jednoho společného sociálního zařízení. Každý pokoj má dvě lůžka a s ohledem na útulnost pokojů lze zde umístit jak přistýlku, tak i dětskou postýlku.

Dvolůžkový pokoj pro osoby s tělesným postižením se nachází v přízemí hotelu, ke kterému  vede bezbariérový přístup.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)