Česká domácí kuchyně má hluboké kořeny ve středověku, pokračování v Rettigové, Sandtnerové, Úlehlové-Tilschové a mistru Vrabci. Často je zavrhována jako nezdravá, což ale není úplná pravda.
V naší útulné hospůdce z ní vybíráme to nejlepší. Držíme se tradičních postupů a receptů, využíváme co nejvíce surovin domácích výrobců (zvláště pak masa, které pochází z okolních farem).
V naší nabídce vaříme v malých množstvích domácí polévky jako bramboračku, kyselo, zelnici.
Z hlavních jídel oblíbenou svíčkovou, rajskou, guláš, španělského ptáčka, či vepřovou s domácím houskovým knedlíkem. Žádaným dezertem se stala palačinka s jablky.
Náročnějším hostům nabízíme rožnění, grilování, případně hostiny malé až po hostiny stylové s doprovodným programem.
Pro větší skupiny a kulturní akce nabízíme sál.
Venkovní prostory pro odpočinek i zábavu - pivní zahrádka, grilování, malé umělecké produkce.