Přihlásit
Mobilní verze s GPS
» okres všechny regiony » restaurace, hostinec » Restaurant U Hradeb - Beroun (restaurace)

Restaurant U Hradeb - Beroun (restaurace) [26779]



Stavba tohoto objektu bývalého hrnčířského domku s výrobou kameninových džbánků a hrnků byla zaznamenána po velkém požáru města Berouna r. 1639. Tehdy byla zničena jedna třetina domků přiléhajících k hradbám města.

Další úpravy proběhly v pol. 19. století - přestavba střechy, místností a úpravy dvorku před domkem. Od roku 1991 fungoval objekt po rekonstrukci jako "Vinárna U Hradeb".
Pozdější úpravy vedly k přejmenování na "Restaurant U Hradeb". Roku 2001 došlo k rozšíření o moderní kuchyň, což umožnilo zkvalitnění služeb restaurantu.

Do budoucna bylo naplánováno zateplení a zrenovování přístřešku, které proběhlo 18.5. - 21.6. 2009. I přes velké úpravy se zachovalo historické jádro restaurantu.

Přijďte navštívit náš restaurant s dlouholetou historii. Máme pro Vás připraven široký výběr nápojů a kulinářských skvostů. Ochutnejte výnikající minutky našich kuchařů a denní nabídku hotových jídel. Posezení s přáteli uvnitř restaurantu Vám zpříjemní útulně provedený interiér a kamenná dekorace. V zimě si vychutnáte praskání dřeva v krbu a v létě posezení na naší zahrádce.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)