Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Praha-západ » hotel, hostel » Hotel Troníček - Žampach (hotel, restaurace)

Hotel Troníček - Žampach (hotel, restaurace) [26694]




Hotel Troníček se nachází 25 km od centra Prahy na poklidném místě uprostřed překrásné přírody na břehu řeky Sázavy. Disponujeme celkovou kapacitou 41 lůžek ve složení jedno, dvou a třílůžkových pokojů. Všechny pokoje v hotelu jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchovým koutem nebo vanou. Hotelovým hostům nabízíme bezplatné uložení cenností v hotelovém trezoru.

Na večírky či oslavy můžete využít salónek (kapacita 15-30 osob), který je možno při větších akcích rozšířit a spojit s místností, kde se nachází restaurace (celková kapacita se tak zvýší až na 50 osob).

 

Salónek je možné podle potřeby upravit jako školicí místnost, kterou vybavíme podle přání - flipchart, TV a video, zpětný projektor, plátno a další. K dispozici je parkovistě.

e pro Vás připravena stylová restaurace, v letním období je otevřené zahradní posezení s kapacitou 100 míst. Poskytujeme bohatý výběr jídel české i mezinárodní kuchyně, v zahradní restauraci připravujeme pokrmy na grilu. Na objednávku urožníme selátko. Na zahradě hotelu je finský grilovací domeček pro barbecue s kapacitou 12 osob. Pro hotelové hosty v ceně ubytování. Vychutnejte si báječnou atmosféru v uzavřeném kruhu.

 


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)