Přihlásit
Mobilní verze s GPS
Středočeský kraj » okres Příbram » ubytování v soukromí » Penzion Jaro - Věšín (penzion)

Penzion Jaro - Věšín (penzion) [26687]




Nabídka ubytování ve 2 třílůžkových a 3 dvoulůžkových pokojích. Součástí penzionu je restaurace.

Pokoj č.1 se nachází ve starší části penzionu v 1. Patře. Jedná se o dvoulůžkový pokoj. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. Pro všechny pokoje ve starší části jsou k dispozici 3 společné koupelny s wc. K pokoji je možné využívat společnou ledničku, mikrovlnku a varnou konvici.

Pokoj č.2 se nachází ve starší části penzionu v 1. Patře. Jedná se o dvoulůžkový pokoj. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. Pro všechny pokoje ve starší části jsou k dispozici 3 společné koupelny s wc. K pokoji je možné využívat společnou ledničku, mikrovlnku a varnou konvici.

Pokoj č.3 se nachází ve starší části penzionu v 1. Patře. Jedná se o třílůžkový pokoj. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. Pro všechny pokoje ve starší části jsou k dispozici 3 společné koupelny s wc. K pokoji je možné využívat společnou ledničku, mikrovlnku a varnou konvici.

Pokoj č.4 se nachází ve starší části penzionu v 1. Patře. Jedná se o dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. Pro všechny pokoje ve starší části jsou k dispozici 3 společné koupelny s wc. K pokoji je možné využívat společnou ledničku, mikrovlnku a varnou konvici.

Pokoj č.5 se nachází ve starší části penzionu v 1. Patře. Jedná se o třílůžkový pokoj s balkonem. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. Pro všechny pokoje ve starší části jsou k dispozici 3 společné koupelny s wc. K pokoji je možné využívat společnou ledničku, mikrovlku a varnou konvici.

Pokoj č.6 se nachází v nové části penzionu v 1. Patře. Jedná se o dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. K pokoji náleží samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. K pokoji je možné využívat společnou kuchyňku a společenskou místnost.

Pokoj č.7 se nachází v nové části penzionu v 1. Patře. Jedná se o dvoulůžkový pokoj. Pokoj je vybaven televizí a wifi siťí. K pokoji náleží samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. K pokoji je možné využívat společnou kuchyňku a společenskou místnost.

Pokoj č.8 se nachází v nové části penzionu v 1. Patře. Jedná se o pokoj až pro 4 osoby. Pokoj je vybaven televizí, wifi sítí, dvoulůžkovou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby. K pokoji náleží samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. K pokoji je možné využívat společnou kuchyňku a společenskou místnost.

Pokoj č.9 se nachází v nové části penzionu v 1. Patře. Jedná se o pokoj až pro 4 osoby. Pokoj je vybaven televizí, wifi sítí, dvoulůžkovou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby. K pokoji náleží samostatná koupelna se sprchovým koutem a WC. K pokoji je možné využívat společnou kuchyňku a společenskou místnost.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)