Přihlásit
Mobilní verze s GPS

Tanvaldská Kotlina - Tanvald (kemp) [26676]


Popis | Cestovní deník | Kontakty | Mapa | Fotogalerie | Recenze | Propagace | Upravit text | Objednat ubytování
    (přímý kontakt na provozovatele)

Autokemp „Tanvaldská kotlina“ leží v klidné lokalitě na úpatí Tanvaldského Špičáku.

Při půldenních a celodenních výletech odtud můžete autem navštívit všechny výletní cíle v Jizerských horách, Krkonoších a Českém Ráji.

Autokemp je nové, poměrně komfortně vybavené malé zařízení s cca. 30 místy pro kempování. Vedle recepce, umýváren se sprchami a WC, možnosti praní prádla, je zde bufet a sportbar s venkovní terasou, předzahrádkou, zastřešené místo na grilování a plocha s herními prvky pro děti.  V kempu najdete rovněž dvě chatky s celkem 16 lůžky s možností celoročního ubytování. Každá chatka je rozdělena na dva samostatné pokoje vytápěné přímotopy, každý se dvěma palandami. Chatky nejsou vybaveny  samostatným sociálním zařízením. Příjemné posezení s občerstvením najdete ve sportbaru, kde jsou umístěny dvě plazmové televize a mimo jiné je zde možno sledovat na různých televizních kanálech sportovní přenosy. V areálu autokempu je hostům poskytováno zdarma bezdrátové připojení k internetu – WiFi. V recepci mohou hosté využít možnost platby platební kartou. V areálu je úschovna jízdních kol.

Otevírací doba sportbaru je  od pondělí do čtvrtka od 16 hodin do 22 hodin, v pátek od 16 hodin do 23 hodin,  v sobotu od 11hodin do 23 hodin a v něděli od 12 hodin do 19 hodin. Pro objednané akce lze otevírací dobu upravit dle dohody.

Samozřejmostí je možnost napojení karavanů na elektřinu s odpočtem spotřeby, rozvod pitné vody a možnost vypouštění zásobníků odpadních vod nebo chemických WC z karavanů. Kemp je vybaven večerním osvětlením a nočním orientačním osvětlením. 800 m od kempu jsou vzdáleny tenisové kurty a minigolf.

Přímo v Tanvaldě je přírodní koupaliště a další pěknou možností koupání je přehrada v Jablonci nad Nisou, vzdálená 12 km. Jedno z největších lyžařských středisek v Jizerských horách, Tanvaldský Špičák se čtyřsedačkovou lanovkou a uměle zasněžovanými sjezdovkami je odtud vzdáleno 5 km, autem cca 10 minut. Mnoho značených turistických cest dává možnost poznat Jizerské hory. U autokempu se nacházejí motokrosová trať a trialové sektory. Motokrosovou trať lze za úplatu užívat pro tréninky a příležitostné jízdy. Užívání motokrosové trati je pod dohledem a je upraveno provozním řádem.

Autokemp „Tanvaldská kotlina“ je v provozu po celý rok a v zimních měsících zde lze za výhodných cenových podmínek i dlouhodobě umístit karavany.


strana 1
    Vložení nových fotografií přidat fotografie





(c) 2003-2020 M.Kamler - KrasneCesko.cz   *  Kopírování obsahu a fotografií jen se souhlasem autorů!
Verze pro zařízení s GPS (mobily, tablety)